Amerkia’da şirket kurmak veya iş yapmak nasıl olur?

Satışları arttırmanın en iyi yollarından biri de yeni pazarlara girebilmektir. Ülkemizin kalkınması ve cari açığın azalması içinde ihracat oldukça önemlidir. İşletmemiz ve ülkemiz için bu yaklaşımları yeni pazarlar ile ulaşabilmeteyiz. 

Amerika 320 Milyonu geçen nüfusu ile oldukça büyük bir pazardır. Yazılımdan gıdaya, tekstilden otomative kadar bir çok sektöründe ilgi odağıdır. Durum böyle olunca da bu pazara nasıl girmek gierekiyor. Neler yapabiliriz. E ticaret ile direk satışlar nasıl yapılmaktadır. Amazon da satış yapmak nasıl mümkün olacaktır. Yada orada hangi iş ortamlarını oluşturabiliriz. Vergi dilimlerini nasıl yönetebilir, hangi eyalatlerde neler yapabileceğiz. İşte bu ve benzeri tüm sorularınızı yanıtlayabileceğimiz çalışmaları sizlere sunabileceğiz.

Kaya Tax firmasının sahibi Hakan Kaya 30 yılı bulan deneyimi ile Amerika’da bulunan üniversiteden sınıf arkadaşımdır. Onunla birlikte yapmaya başlayacağımız bu birliktelik ile ülkemizie iyi bir hizmet üretmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin sanayi deneyimlerini, Amerika’da bir işletmenin tüm alt detaylarını bir araya gietirdiğimiz bu birliktelik bir çok işletmemize yeni bir ufuk olacaktır. 

Amerika’da iş yapmak istiyor, yeni yatırım olanaklarını değerlendirmek istiyorsanız bu ikili firmamızın üreteceği iş birliği sizlere yeni kaynakların oluşturulmasını sağlayacaktır. 

Detaylı bilgi için http://www.kayatax.com adresinden veya Milenyum Danışmanlık Kenan Berkdemir den alabilirsiniz. 

Ayrıca Hakan Kaya’nın tanıtım videolarından biri https://www.youtube.com/watch?v=Mq79D09jl08&list=PLYh5ayb6jCCrYZL1vBBWnzPURrLIXYnDn dir.