Oynar başlı video çekimleri ile etüt esnasında ince detayları yakalayabilirsiniz.

TÜRKİYE DAĞITICISI

Feiyu-Tech Pocket 3

Feiyu Pocket 3, uzaktan çalıştırabileceğiniz taşınabilir bir gimbal kameradır, gimbal kamera  yalnızca isteğe bağlı uzaktan kumanda kolu olmadan tüm çekim işlevi ihtiyaçlarını karşılayabilir. her yere yanınızda götürebilecek kadar hafiftir ve doğrudan Feiyu Cam uygulaması tarafından kontrol edilebilir, daha akıllı film yapımı için nesnenizi mükemmel şekilde çerçevelemenize olanak tanır.

Feiyu Pocket 3, tasarımında yenilikçi bir şekilde çıkarılabilir bir tutamağa sahiptir. gimbal kamera ve uzaktan kumanda kolu ayrılabilir ve kablolar olmadan kontrol edilebilir, bu da daha fazla esneklik için çeşitli kombinasyonlarda kurulum yapmanıza olanak tanır.

Feiyu-Tech Pocket 3
MIKNATIS

MIKNATISLI TABAN

OYUN OYNARKEN/ÜRETİMDE ELLER SERBEST

Kompakt ve hafif tasarımı sayesinde Feiyu Pocket 3, kamerayı takmak ve monte etmek için daha fazla olanak sunarak çok sayıda kişiselleştirilmiş uygulamanın kilidini açar.

Gimbal kameranın tabanındaki yerleşik mıknatıs, yaşadığınız her harika yeni macerayı kaydetmek için paslanmaz çeliğe monte edilebilir. Veya bir tezgâha sabitleyip uzaktan kamerayı kontrol edin. Olası kazaları önleyin.

Bu esnek konumlandırlan yapı sayesinde üretim dar alanda, takibin yapılmasını zorlaştırıcı alanlara kamerayı mıknatıslı veya bağlanma özelliği ile konumlandırabilir, cep telefonu veya uzaktan kumandalı cihazıyla video açısını değiştirebilir, oradaki sesi duyabilir veya görüntüyü yakınlaştırıp uzaklaştırabilirsiniz.

Feiyu-Tech Pocket 3
GENİŞ AÇI

4K HD, 130° ULTRA GENIŞ AÇI

Güçlü bir kamera ve gelişmiş bir görüntü sensörü ile donatılmış olan Feiyu Pocket 3, 60 FPS’de 4K çözünürlüğe kadar video çekebilir, böylece Insanları veya sahneleri çekiyor olsanız da çekimler parlak ve net olacaktır.

130° Ultra geniş açılı lens, geniş görüş alanı güçlü bir üç boyutlu etki yaratarak çekimleri daha olağanüstü hale getirir.

Feiyu-Tech Pocket 3
SARSINTI ÖNLEME

ÜÇ EKSENLI SARSINTI ÖNLEMELİ,
DAHA İYİ SPORTİF PERFORMANS

Üç eksenli mekanik stabilizasyon sistemi ister engebeli yollarda ister yüksek hızlı hareketlerde olsun, düzgün çekimleri istikrarlı bir şekilde yakalayabilir.

Feiyu-Tech Pocket 3
Aksesuar

STANDART AKSESUARLAR

  1. Koruyucu kapak
  2. Feiyu Pocket 3
  3. USB-C kablosu
  4. Tripod
  5. Genişletme tabanı
  6. Bileklik