Bilişim Zirvesi 2018 ve Akıllı İşletmeler

Kurumsal Dönüşüm Platformunun katkılarıyla Bilişim Zirvesi 2018 akıllı sistemleri konuşacağız. İstanbul Kongre merkezinde 21 Kasım 2018 Çarşamba günü düzenlenecek Akıllı Şirketlerin Yol Haritası konulu panele bekleriz. Birbirinden değerli katılımcıların olduğu panelde Endüstri 4.0 ı kimler ve neden tercih etmeli sorularına cevap arayacağımız güzel bir paylaşım olacağına inanıyoruz. Önceki yıllarda yaptığımız bu paneller ile üreticilerimizin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Bu senede yine ilgi odağı olacağına inancımız tam.

Bilişim Zirvesi aynı zamanda bir çok etkinlik ve paneli ile farkındalık oluşturmak için sektör önderlerini ve ihtiyaç sahiplerini bir araya getirmesi açısından oldukça önem arz etmektedir. 

Binlerce yıl önce Publilius Syrus bilgesinin “bir çok insan tavsiye alır, pek azı kullanmasını bilir” söyleminin Akıllı sitemlerin çıkışının olduğuna inanıyorum. Sizlere bir çok alternatif içinde en akıllısını seçmek kalıyor. Sizleri bu alternatifler anlatarak en iyisini seçmeye/anlamaya davet ediyoruz. 

Kenan Berkdemir
Ekim 2018